Digitale tjenester

BookBites

BookBites

Bookbites er appen for utlån av norske e-bøker og e-lydbøker til barn og voksne. Utvalget varierer basert på hva som er ledig og hva som er tilgjengelig fra forlagene. Innbyggere i Akershus, Buskerud og Østfold må være registrert ved et bibliotek i fylket for å få tilgang. Lånere oppretter bruker ved hjelp av e-post og lånenummer. Nytt lånekort kan registreres på nett. Er skolen med i samarbeidet kan man logge seg inn via Feide.

Pressreader

Pressreader

Pressreader gir tilgang til tidskrifter og aviser fra hele verden. Låner får fri tilgang til innholdet en uke ved å besøke sitt lokale bibliotek, koble seg til bibliotekets Wifi og åpne appen.

Libby

Libby

Libby gir tilgang til e-bøker, e-lydbøker og magasiner på engelsk og kan lastes ned på smarttelefon og nettbrett. Tjenesten er gratis for lånere som er registrert ved bibliotek i Akershus, Buskerud og Østfold .

Bokhylla

Bokhylla

Søk og les i norske e-bøker hos Nasjonalbiblioteket

Verdensbiblioteket

Verdensbiblioteket

Verdensbiblioteket inneholder e-bøker og e-lydbøker på flere språk

Filmbib

Filmbib

På Filmbib kan du strømme kortfilmer og dokumentarfilmer helt gratis med nasjonalt lånekort. Tilgang: Du må ha et Nasjonalt lånekort med lånekort nummer og personlig PIN-kode. Hvis du ikke har dette kan du ta kontakt med ditt nærmeste bibliotek for å få dette. På Nasjonalbibliotekets websider kan du få digitalt Nasjonalt lånekort.