Biblioteket er fortsatt stengt, men nå kan du låne bøker med vår takeaway-tjeneste! Dette gjelder kun bøker, filmer og lydbøker som finnes på Rødberg bibliotek, da fjernlåntjenesten fortsatt er stengt.

Hvordan bestiller du?

  • Du kan sende en bestilling på en bokpakke med bøker. Send da en mail til biblioteket hvor du skriver hvilke type bøker du ønsker eller liker, og så lager vi en spennende bokpakke til deg.
  • Hvis du er ute etter en konkret bok, anbefaler vi at du laster ned appen TIDEMANN på Google Play eller App Store. Denne appen er veldig praktisk, og kjekt å ha når biblioteket etter hvert blir meråpent. Her vil du blant annet kunne se hva vi har inne. Send en mail til biblioteket for å få ditt lånenummer og passord for å logge deg inn den første gangen. Les mer om appen på nettsiden vår: https://noreoguvdalbibliotek.no/.  Det er også mulig å sjekke om vi har inne konkrete bøker på nettsiden vår.
  • Bibliotekets mail er: biblioteket@nore-og-uvdal.kommune.no Ikke nøl med å ta kontakt!
  • Send bestillingen din i god tid før fredag!

 

Utlevering og innlevering:

  • Bøkene vil bli lagt ut i navnede poser på krakken utenfor biblioteket på fredag, og de kan hentes mellom 12:00 og 14:00. Hvis tidspunktet er vanskelig, ta kontakt, så løser vi det på annen måte. Bøker kan leveres på samme måte: Pakk bøkene i en pose, helst lukket med tape, og skriv «innlevering» på posen.

Smittevern:

Takeaway-ordningen settes i gang i samråd med kommunelegen. Innleverte bøker vil bli liggende i karantene i ca. en uke.

Translate »