Regjeringen har innført en krisepakke på 20 millioner kroner til e-bøker i folkebiblioteket. Av disse midlene har Viken fått 4.6 millioner. I tillegg går bibliotekene i Viken inn med ca kr 790.000 i ekstra midler! Pengene skal brukes til ekstra innkjøp av e-lydbøker og e-bøker for barn, ungdom og voksne, og alle kan låne gratis i utlånsappen Bookbites. Til sammen er det store ressurser som skal forvaltes på best mulig måte til beste for innbyggerne i Viken. Vi ser at e-bokutlånet har økt med 34 % etter 12. mars. Det betyr at de økte ressursene vil komme godt med, og er viktige for at vi skal kunne gi et godt tilbud ut til publikum.

Hva gjør du for å komme i gang?

Last ned appen BookBites fra App Store eller Google Play

• Opprette en bruker med e-postadresse og passord i BookBites første gang du registrerer deg
  • Åpne e-posten din og bekreft brukeren
  • Velg ditt bibliotek i BookBites
  • Logg deg inn med lånernummer og PIN-kode fra biblioteket
  • Finn e-bøker, last ned og les!

Hvis du mangler lånenummeret ditt, kontakt biblioteket på mail: gvp@noreuvdal.no, så hjelper vi deg!

Translate »